Здорові діти – здорова нація»: Придбання та встановлення вуличних тренажерів на території Нововолинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7

І НАЗВА

«Здорові діти – здорова нація»: Придбання та встановлення вуличних тренажерів на території Нововолинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7.

ІІ АДРЕСА МІСЦЯ РЕАЛІЗАЦІЇ

45400 Волинська область місто Нововолинськ вулиця Кауркова, 43 територія спортивного майданчика Нововолинської ЗОШ №7.

ІІІ ОПИС

  1. Проблема, на вирішення якої спрямований проєкт, важливість проблеми для міста.

Сьогодні гостро постає проблема живого спілкування дітей та молоді, яке зараз замінюють комп’ютерні ігри та соціальні мережі. Це призводить до того, що майбутнє покоління мало спілкуються з ровесниками, погано розвиваються фізично, свій вільний час проводять в небезпечних для здоров’я місцях.

  1. Мета та завдання реалізації проєкту.

Популяризація спорту та здорового способу життя. Створення сучасного спортивно-оздоровчого майданчику сприятиме підвищенню рівня фізичної та загальної культури населення і вирішить проблему незайнятості дітей, підлітків та молоді.

  1. Способи вирішення проблеми.

Облаштувати майданчик з вуличними тренажерами для занять загальною фізичною підготовкою на території Нововолинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7. Тренування на такому сучасному майданчику зацікавлять дітей та молодь до занять спортом, додадуть силу, здоров’я, спритність нашому майбутньому поколінню. Безкоштовні вуличні тренажери – альтернатива сучасним тренажерним залам, можливість виконувати спортивні вправи в зручний час поблизу свого помешкання.

  1. Основні групи мешканців, які зможуть користуватися результатами проєкту.

Проєкт орієнтований на учнів Нововолинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 (а це понад 600 школярів), а також усіх підлітків та молодь, котрі проживають в навколишньому житловому масиві (загалом понад 2000 тис. дітей).

Спортивний майданчик не огороджений, відтак знаходитиметься у вільному доступі для усіх бажаючих займатись спортом.

  1. Основні заходи проєкту.

Для реалізації проєкту планується здійснити наступні заходи:

  • підготовка території;
  • придбання обладнання та матеріалів;
  • монтаж та встановлення обладнання;
  • введення майданчика в експлуатацію.
  1. Результати проєкту, що саме залишиться після реалізації проєкту.

Будівництво зони спортивного дозвілля з вуличними тренажерами на території нашого навчального закладу дасть можливість зробити більш якісним і насиченим спортивне дозвілля і відпочинок наших учнів (тим паче, це додаткові заняття під час уроків фізкультури) та мешканців навколишнього мікрорайону.

Для облаштування майданчика заплановано придбати та встановити п’ять елементів тренажерів загального типу для всіх груп м’язів.

Вуличні тренажери будуть передані на баланс Нововолинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 і в подальшому утримуватимуться коштом навчального закладу.

ІV ОРІЄНТОВНА ВАРТІСТЬ

№ з/п Перелік видатків Орієнтовна вартість, тис. грн.
1. Тренажер «Жим від грудей + Тяга зверху» 14 760
2. Тренажер «Орбітрек» 12 420
3. Тренажер «Жим ногами подвійний» 8 820
4. Тренажер «Бруси + Турнік» 5 040
5. Тренажер «Упор для пресу» 3 870
6. Доставка 5000
7. Монтаж власними силами
Разом: 49910