Мультимедійні технології в освіті – інвестиція в майбутнє

1.Назва проєкту: «Мультимедійні технології в освіті – інвестиція в майбутнє»

2.Місце реалізації проєкту:

45400, Волинська область, м.Нововолинськ, 15 мікрорайон, буд.35.

Нововолинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 Нововолинської міської ради Волинської області

  1.  Опис проєкту:

Інформаційно-комп’ютерні технології стрімко йдуть вперед. Сучасні підходи до освіти – необхідні. Особливості шкільної програми, ціннісні орієнтації школярів та їх принципи щодо сприйняття інформації зумовлюють залучення мультимедійного обладнання в освітній процес. Коштом державної субвенції було придбано комп’ютерну техніку для оснащення конференц-зали, кабінетів початкового навчання та інформатики, що, безперечно, відобразилось на засвоєнні здобувачами освіти навчальних програм, а також суттєво допомогло у роботі педагогічного колективу, організації шкільного самоврядування, підготовці до предметних олімпіад та турнірів із базових дисциплін.

Нововолинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 має намір придбати мультимедійне обладнання (інтерактивну дошку) для кабінету математики з метою розвитку математичної компетенції школярів, привернення уваги до цієї дисципліни. Обладнанням матимуть можливість користуватися педагогічний та учнівський колективи в рамках освітнього процесу, також можна буде використовувати його для проведення заходів загальноміського та обласного рівнів. В перспективі прогнозуємо активізацію роботи з обдарованими дітьми і, відповідно, збільшення кількості переможців предметних олімпіад та інтелектуальних змагань, активнішу участь старшокласників у науково-дослідницьких роботах МАН.

 

  1. Орієнтовна вартість проєкту (всі складові проекту та їх орієнтовна вартість)
№ з/п Перелік видатків Орієнтовна вартість, тис. грн.
1. Придбання мультимедійного обладнання (smart-дошка) та комплектуючих (ноутбук, проектор, програмне забезпечення) 48 000 (Сорок вісім тисяч грн. 00 к.)